Over mij

Freelance grafisch & digitaal vormgever

Rob van Houtum

Waarschijnlijk had je het al door… Ik ben Rob!
Even een korte introductie van mijzelf. Ik ben Rob, geboren en getogen Brabander, maar eigenlijk vooral een wereldburger.

Na mijn opleiding grafisch en multimedia vormgeving aan SintLucas in Boxtel ben ik tijdens mijn studie internationale communicatie al begonnen als freelance vormgever/ontwerper. Inmiddels 10 jaar verder - en na geproefd te hebben in verschillende branches - besloot ik in 2013 fulltime voor mezelf te beginnen. Ondertussen werk ik aan diverse opdrachten voor grote en kleine ondernemingen, zowel op het gebied van grafisch en web ontwerp als communicatie advies.

Met RobONTWERPT richt ik me specifiek op het ontwerpen en vormgeven van de gedrukte en digitale media. Vooral de combinatie van een goed op elkaar afgestemde online en offline communicatie vind ik belangrijk, uiteraard altijd precies passend bij jouw bedrijf.

Mede door mijn opleiding communicatie en mijn relevante werkervaring, ben ik gaan begrijpen waarom het zo belangrijk is dat alles een duidelijk geheel is. Duidelijke communicatie begint met een goed concept, deze basis is voor ieder project belangrijk. Uiteraard maak ik graag een dergelijk concept voor jou.

Persoonlijk

Creatief

Communicatief

Vormgever